Dream on Paper!
CCS
Esküvői meghívók már 150 Ft-tól a Jászság legszélesebb választékával várunk! Egyedi elképzelésekkel!
WEBÁRUHÁZ
Fusd át!

Webdesign, honlap készítés

Nem elég megszerezni, meg is kell tartani!

A honlapokra ez a szlogen teljesen igaz. Nyílván Ön is egy olyan honlapot szeretne, amely közvetve vagy közvetlenül profitot termel Önnek.

Nem elég egy jó megjelenésű, az arculati elemeket hordozó honlap, arra van igazán szükség, hogy ha már végre ránk találtak, az oldalon is maradjanak látogatóink.

Erre a meggyőzésre néhány másodperc áll csak rendelkezésre, ez idő alatt jól felépített, könnyen átlátható használható oldalt kell ügyfeleink elé tárnunk. Minden weboldal két irányból közelíthető meg és két irányú szerkesztést is kíván. 

Egyrészt a grafika, a megjelenés a színek, formák,a képek amiket használunk mind-mind egyedivé, különlegessé varázsolja az Ön termékét és cégét.

Másrészt nagyon fontos a rendszer. Könnyen kezelhető-e az oldal? Logikusan felépített-e? A kiemelt oldalak tényleg kiemeltek-e? Sok ehhez hasonló kérdést kell feltenni és megválaszolni majd oldalba szerkeszteni egy új vagy egy már meglévő honlapnál.   

A Creatív Color Stúdió munkatársai mindkét megközelítést egyenrangúként kezelve kreálják meg Önnek honlapját, melyre ügyfelei miután rátaláltak és használtak szívesen vissza is térnek majd.


Dream on paper! - Álmodj papíron!

© 2012 Creatív Color Stúdió Kft. Minden jog fenntartva! | Készítette: City Media Group CMG Kft.