Dream on Paper!
CCS
Esküvői meghívók már 150 Ft-tól a Jászság legszélesebb választékával várunk! Egyedi elképzelésekkel!
WEBÁRUHÁZ
Fusd át!

plakát

Szeretné rendezvényére felhívni a publikum figyelmét? Feldobná üzletét, otthonát? Talált is egy jó fotót? Mi készítünk belőle falra vagy hirdetőoszlopra rakható posztert. lyen egyszerű!

Poszterei, plakátjai bármekkora méretben, bármilyen anyagra (papír, öntapadó,vinyl) készülhetnek az Ön elképzelése szerint.

Akár pár darabra, akár több százra van szüksége mi megtaláljuk a legköltséghatékonyabb nyomdai eljárást. A plakátpapír felülete enyhén fényáteresztő, ezért citylight plakátnak is alkalmas.

 Plakátokat készítünk:

  1. kis példányszám akár 1 db esetén digitális nyomtatással, pár órán belül bármilyen vastagságú papírra. 
  2. közepes mennyiség esetén íves nyomtatással
  3. nagy példányszámnál rotációs eljárással.

Óriásira vágyik?

Nem gond 130gr/m2 prémium bevonatos un. kékhátú (bleuback) plakátpapírra is készítünk óriás, euro plakátokat. Ez az anyag kifejezetten nedvességtűrő, kékszínű hátuljának köszönhetően nem látszik át, az alatta lévő anyagot előző plakátot teljesen elfedi. Kültéri oldószeres festékkel nyomtatjuk.  

Nem papírra szeretne plakátot?! Tartósabb megoldásra vágyik?!

Szélesformátumú nyomtatónkon a legkülönbözőbb féle anyagokra (papír, öntapadó, vinyl, roll up anyag, PVC ponyva, átvilágítós backlite) tudunk nyomtatni 180 cm szélességben. A nyomtatáshoz használt festékek és alapanyagok lehetővé teszik, hogy beltéren évekig, kültéren 2-3 hónapig, napos helyen felületkezeléssel 5-6 hónapig is élvezhető legyen plakátja. Az élettartam felületkezeléssel még növelhető.


Dream on paper! - Álmodj papíron!

© 2012 Creatív Color Stúdió Kft. Minden jog fenntartva! | Készítette: City Media Group CMG Kft.