Dream on Paper!
CCS
Elfelejtettél valamit nincs baj 7,30-tól nyitva vagyunk!
WEBÁRUHÁZ
Fusd át!

Meghívó nyomtatás

Egy rendezvényről az első benyomás a meghívó kézhezvételekor alakul ki.

Személyes találkozó nélkül kell az érdeklődést felkelteni, meggyőzőnek lenni akár ismeretlenül is - nehéz feladat. Ezért fontos, hogy a meghívó formája, stílusa „előzetes” információkat sugalljon az eseményről: Ezt nem hagyhatja ki a meghívott.

Egy vállalati rendezvény programjaira jobban felkelthető az érdeklődés, ha a meghívó igényes, minőséget sugároz. Ha névreszóló meghívóval invitálunk valakit, az közelebb fogja érezni magához az eseményt, mintha csak általánosságban Uramnak vagy Hölgyemnek szólítjuk már a legelején. Ezért hasznos eszköz megszemélyesítési szolgáltatásunk, ahol csekély felárral (hiszen nem utólag, hanem egy lépésben kerül papírral a grafika és a változó tartalom) teheti személyessé meghívóit. A siker érdekében!

Egy vállalati rendezvény, konferencia vagy díjátadás esetében a meghívó kihagyhatatlan elem, családi eseményekkor sokszor úri huncutságnak tűnhet így meghívni rokonaink, barátaink. Az általunk készülő meghívók különleges, egyedi darabok, nyomdai minőségben, gyorsan, elérhető áron. Sőt sok esetben olcsóbbak, mint otthoni nyomtatón készítve és emléknek sem utolsó.

 


Dream on paper! - Álmodj papíron!

© 2012 Creatív Color Stúdió Kft. Minden jog fenntartva! | Készítette: City Media Group CMG Kft.