Dream on Paper!
CCS
Elfelejtettél valamit nincs baj 7,30-tól nyitva vagyunk!
WEBÁRUHÁZ
Fusd át!

ballagás

Önre bízták a ballagási ceremónia szervezését?

A meghívóból, tablóból ne csináljon gondot!  Ballagási meghívó kínálatunkban az egyszerűtől az exkluzív stílusig többféle lehetőséget megtalál. Hívjon vagy írjon és küldjük mintáinkat, ajánlatunkat!

Legtöbbször fehér vagy bézs színű, de különböző prégelésű papírokkal dolgozunk. Ezeken a színeken jól érvényesülnek a színes hátterek, fotók. De természetesen több mint 200 féle kreatív kartonunk közül tudnak választani, hogy az Ön ötletei alapján készüljön el a meghívó.

Tablókészítést is vállalunk!

Önnek csak a digitális képeket kell elküldenie, majd szerkesztés után fehér vinyl öntapadó fóliára fotóminőségű, színes nyomtatással készítjük el tablóit. A matrica rugalmas, könnyen applikálható egyedi formák is kivitelezhetőek, sík felültre könnyen ragasztható. Tekercsben szállítjuk vagy kérhető PVC tábla alap, melyre a kasírozás ajándék.

 

Ballagási Meghívó idézet ötletek:

1.       „Úgy élj a jelenben, hogy megbánás nélkül gondolhass a múltra." (Ady).

2.       „Nem fontos, hogy az országúton poroszkálva haladjunk, fontosabb tán, hogy magunk után egy-két lábnyomot hagyjunk. (Kiss Tamás)

3.       „Amit teszünk csak egy csepp a tengerben. A nélkül a csepp nélkül azonban sekélyebb volna a tenger. (Teréz anya)

4.        „Mi mindig, mindenről elkésünk. Késő az álmunk, a sikerünk, szívünk, nyugalmunk, ölelésünk. Mi mindig mindenről elkésünk." (Ady)

5.       „Bár zord a harc, megéri a világ Ha az ember az marad, ami volt; Nemes, küzdő, szabadlelkű diák. " (Ady)

6.       „A szárny megnőtt üresen áll a fészek. Csak álom volt a szép diákvilág, S mint a fecske alkonyati szélben Ma szárnyat bont egy sereg diák." (Ady)

7.       „Nem kívánom senkitől, hogy csodás dolgot tegyen, de joggal elvárom mindenkitől, hogy mindig ember legyen." (Ady)

8.       „Nem hal meg az, ki milliókra költi Dús élete kincsét, ámbár napja múl, Hanem lezárva ami benne földi, egy éltető eszmévé finomul, Mely fennmarad és nőttön nő tiszta fénye, Amint időben, térben távozik, Melyhez tekint fel az utód erénye: óhajt, remél, hisz és imádkozik." (Arany János)

9.       „Nemes önbizalom, de ne az önhittség Rugói lelkedet nagy célra feszítsék, Legnagyobb cél pedig, itt, e földi létben, Ember lenni mindig, minden körülményben." (Arany János)

10.   „Útjaink százfelé válnak, De szívünk egy célért dobog, Nekivágunk a küzdelmes mának, És épít karunk egy szebb holnapot..." (Arany János)

11.   „Legnagyobb cél pedig itt-e földi létben Ember lenni mindig, minden körülményben." (Arany János)

12.   „Mindenik embernek a lelkében dal van És a saját lelkét hallja minden dalban És akinek szép a lelkében az ének Az hallja a mások énekét is szépnek." (Babits Mihály)

13.   „Holnappal ne törődj, messze ne álmodozz, Légy víg, légy te okos, míg lehet, élj és örülj. Míg szólunk, az idő hirtelen elrepül, Mint a nyíl s zuhogó patak." (Berzsenyi Dániel)

14.   „Hinnünk kell, hogy tehetségesek vagyunk valamiben és, hogy ezt a valamit bármi áron el kell érnünk." (Curie)

15.   „Találkozás és búcsúzás az élet annyi csak, Valaki jön, valaki megy, S az emlék megmarad." (Leonard Da Ung)

16.   „Ne csüggedj, hisz ifjú vagy, S minden elérhető, Ha van benned bátorság, Remény, s szeretni erő..." (Goethe)

17.   „Rossz a világ? Légy jó tehát magad. Üres a lét? Adj tartalmat neki! Az ember szolga mind? Légy te szabad! Hívd sorsodat bátor versenyre ki! (Komjáthy Jenő)

18.   „Lehet, hogy gyenge néha még a hangunk, Lehet, hogy léptünk még bizonytalan, De indulunk: a szépet, jót akarjuk S érezzük, hogy hitünknek szárnya van! (Juhász Gyula)

19.   „Életed útját magad választod, Válassz hát úgy, ha egyszer Elindulsz, nincs már visszaút. (Kodály Zoltán)

20.   „Ember vigyázz, figyeld meg jól világod: ez volt a múlt, emez a vad jelen, hordozd szívedben. Éld e rossz világot és mindig tudd, hogy mit kell tenned érte, hogy más legyen. (Radnóti Miklós)

+1 Szép reményeinknek hajnalcsillagánál A jövendő tündérkert gyanánt áll. (Petőfi Sándor)

 

 

 

 


Dream on paper! - Álmodj papíron!

© 2012 Creatív Color Stúdió Kft. Minden jog fenntartva! | Készítette: City Media Group CMG Kft.