Dream on Paper!
CCS
Elfelejtettél valamit nincs baj 7,30-tól nyitva vagyunk!
WEBÁRUHÁZ
Fusd át!

Szórólap nyomtatás

Elárulunk egy titkot!

A hatékony reklámozásnak csupán két útja van:

 

Lő mindennel-mindenre!

Azaz minden létező marketing eszközt bevet a siker érdekében. Használja a tv, rádió, újság, online, mobiltelefon, szórólap, Pr-cikk, termékminta stb… által nyújtott lehetőségeket. Pénzt, időt, energiát nem sajnálva.

 

 

Céloz!

Azaz, jól átgondoltan célcsoport meghatározása után a legköltséghatékonyabb módon igyekszik ajánlataival megtalálni potenciális vevőit.

 

 

Ha Ön egy multinacionális cégnél korlátlan marketing kerettel dolgozik, akkor válassza az egyes módot, mert az a vak tyúk is talál elvén, tutira talál. De ha nem veti fel a marketing büdzsé és kedveli az egyszerű, de nagyszerű megoldásokat, akkor jó helyen jár!  

A szórólapozás a kis-és középvállalkozók számára az egyik legkiválóbb és leginkább megfizethető hatékony marketing eszköz. Akár kis, pár százas példányszámmal, akár több százezres vagy milliós példányszámmal szeretne szórólapozni, mi gyorsan és a legjobb áron akár ötletadással, grafikai tervezéssel is segítjük a „célba találást”. Mivel minden nyomtatási eljárásban (digitális, íves, rotációs) otthon vagyunk a mérettől, színtől, papírtól és példányszámtól függően a legkedvezőbb árú megoldást tudjuk kínálni.

MIÉRT JÓ A SZÓRÓLAP?!

1.)    Gyorsan kivitelezhető …… így Ad-Hoc reklámozásra is alkalmazhatja.

2.)    Költséghatékony kiegészítője a hagyományos médiaeszközöknek…… így kevés ráfordítással fokozhatja annak hatását vagy kiválthatja a nem bevált eszközöket.

3.)    A megjelenés – terjesztés idejét Ön határozza meg…. így rugalmas a megjelenés.

4.)    A hatékonyság mérhető, gyors a visszajelzés….így lerövidül a megtérülési idő.

5.)    A célpiacot pontosabban tudja megcélozni….így üzenete a potenciális vevőkhöz jut el.

 


Dream on paper! - Álmodj papíron!

© 2012 Creatív Color Stúdió Kft. Minden jog fenntartva! | Készítette: City Media Group CMG Kft.