Dream on Paper!
CCS
Esküvői meghívók már 150 Ft-tól a Jászság legszélesebb választékával várunk! Egyedi elképzelésekkel!
WEBÁRUHÁZ
Fusd át!

Reklámügynökség

Stúdiónk vállalja az Ön cégének teljes reklámügynöki tevékenységét.
Ha oldalunkon jár és a  weboldal olvasgatása során eljutott idáig, nagy valószínűséggel Ön komoly startégiát szeretne felépíteni a reklámozás terén. Belátja, hogy reklám nélkül vállalkozása nem működik, nem él meg és nem lehet sikeres a mai roppant sokszereplős, kiélezett harcokkal teli piacon. Megfogalmazta már konkrétan, melyek a reklámozási céljai? Kiket céloz meg a reklámmal, milyen időintervallumban, mi az a változás, amit el akar érni a reklámok által? Meghatározta már, mennyi pénzt különít el a cége erre a célra? Ha még mindezidáig nem, akkor nem lesz hatékony a reklámprogramja!
Mi segítünk boncolgatni a reklámcélokat, majd a célok lefektetése után megfogalmazni a konkrét reklámüzenetet és az ehhez kapcsolható reklámeszközök széles vertikumát vonultatjuk föl. Sőt! Hogy teljes legyen a kép az eredmények méréséhez is tudunk iránymutatást adni!


Amit nyújtani tudunk:
    Kommunikációs stratégia készítése, kommunikációs kampánytervezés
    Pr-kampányok tervezése, kivitelezése
    Sajtómunka, sajtókapcsolatok szervezése
    Kreatív feladatok ellátása
    Arculattervezés, kreatív tervek, grafikák
    Látogatóközpontok, kiállítások tervezése, kivitelezése
    Fotódokumentáció
    Outdoor-eszközök (A- és B-típusú hirdetőtáblák, C- és D-típusú emlékeztető táblák) tervezése és kivitelezése
    Rendezvényszervezés (sajtótájékoztató, sajtóesemények, lakossági fórum, nyitó- és zárórendezvények, nyílt napok)
    Kiadványok tervezése, gyártása
    Céges nyomdai termékek tervezése, előállítása
    Web-design


Kapcsolatban vagyunk jászsági és országos szinten a médiákkal, a napi- és hetilapokkal, a képes újságokkal, a televízióval, a rádióval, a közterületi reklám és a direct mail levelezés sem jelent számunkra gondot. A tanácsadás, tervezés és  médiavásárlások mellett foglalkozunk  konkurenciaelemzéssel és figyelőszolgálattal is. Munkánk során az elsődleges cél a fogyasztókra hatni, mely ráhatás ügyfeleink megelegedését szolgálja.


Felkeltjük az érdeklődést, ötleteket gyártunk, tervezünk és tanácsot adunk, segítünk eligazodni a kommunikáció útvesztőjében, utóbbit értékteremtő katalizátorként használjuk. Megbízóink igényeinek megfelelően stratégiai alapon gondolkodunk, a reklámtevékenység minden részletét egységbe fogjuk. Az egységesség és a kapcsolataink, meglévő partneri szerződéseink révén mindenkor jobb árakat, gyorsabb teljesítést, kedvezőbb megjelenési felületeket tudunk elérni a kölönböző médiákban.  A hagyományos és kreatív online és offline hirdetések mellett kísérletezünk a legújabb technológiákkal, így a mobilmarketinggel és a közösségi marketinggel is.


Jöjjön el hozzánk, ismerjen meg minket, tekintse meg eddigi munkáinkat és vágjunk bele abba a beszélgetésbe, amely az ön hatékony reklámstratégiáját hivatott felépíteni!


Dream on paper! - Álmodj papíron!

© 2012 Creatív Color Stúdió Kft. Minden jog fenntartva! | Készítette: City Media Group CMG Kft.