Dream on Paper!
CCS
Esküvői meghívók már 150 Ft-tól a Jászság legszélesebb választékával várunk! Egyedi elképzelésekkel!
WEBÁRUHÁZ
Fusd át!

Rendezvényszervezés

Valami nagy dolog van készülőben? Esküvőre hangolódik az egész család? Kiállításra megy a cég? Főzőversenyt hirdet a falu? Valami olyan dolog, ami fenekestül felforgatja az eddig megszokott napi rutint? Bizony egy-egy nagy hordejerű rendezvény megszervezése nagy feladat, mi tudjuk. Önnek emiatt ne legyenek álmatlan éjszakái!.... Kerülje el a mindezzel járó stresszt, a sok utánajárást, a telefont, a lebonyolítással járó összes gondot, majd mi szépen összefésüljük a szálakat!

     
Rendezvényszervezéshez kapcsolódóan bármely feladatot teljesítünk komplexen és részfeladatonként is, nemcsak levéve megbízóink válláról ennek minden gondját, hanem kérésre alkotó partnerként hozzájárulunk rendezvényeik sajátosabbá, érdekesebbé emlékezetesebbé tételéhez. Tanácsokat, ötleteket adunk és segítünk a rendezvény teljes lebonyolításában, megvalósításában. Alvállalkozói körünk rendkívül széles, hogy mindenféle igényt ki tudjunk elégíteni és ügyfeleink ne tudjanak tőlünk "lehetetlent" kérni.


Szolgáltatásaink:
- kiállítások, szakmai bemutatók, vásárok, konferenciák rendezése
- csapat építő kirándulások szervezése
- sportrendezvények szervezése
- városi rendezvények, falunapok, turisztikai vonzerővel bíró események szervezése
- családi napok, események (születésnap, házassági évforduló, legénybúcsú, mikulás stb. ) lebonyolítása
- tanfolyamok szervezése
- cégbemutatók szervezése
- külföldi vendégek magyarországi programja
- sajtótájékoztatók, protokoll események szervezése
- hölgyprogramok, borkóstolók, gyerekeknek játszóházak szervezése


Munkáink során törekszünk mind az igényességre, mind a gyorsaságra, kapcsolati és tapasztalati tőkénket úgy kamatoztatjuk, hogy az Önök által tervezett rendezvény megvalósítsa a kitûzött magánjellegű vagy üzleti célokat. Optimális és gazdaságos megoldásokat kínálunk, melynek során fontosnak tartjuk ügyfeleink ismertté és elismertté válását. Minden eszközzel törekszünk arra, hogy megrendelőink által meghívott vendégek, résztvevők emlékezetében maradandóan kellemes, és különleges élményként rögződjön a rendezvény.


Másodszor már egyértelmű, csak az első alkalommal fog gondolkodni azon, hogy hozzánk forduljon! Legyen az ügyfelünk és szolgáltatásainkkal elégedett visszatérő partnerünk!


Dream on paper! - Álmodj papíron!

© 2012 Creatív Color Stúdió Kft. Minden jog fenntartva! | Készítette: City Media Group CMG Kft.