Dream on Paper!
CCS
Esküvői meghívók már 150 Ft-tól a Jászság legszélesebb választékával várunk! Egyedi elképzelésekkel!
WEBÁRUHÁZ
Fusd át!

Terjesztés

 Cégünk Magyarország bármely településén  vállalja reklámanyagok, szórólapok postaládás terjesztését, komplett lebonyolítását. A terjesztési terv elkészítésétől a megvalósításon át az ellenőrzésig. Természetesen az ehhez szükséges hátteret is biztosítjuk, legyen szó raktározásról vagy szállításról.MIÉRT bízzon bennünk?
- Terjesztési megbízásait naprakész postaládaszám adatok, digitális térképek, speciális adatbázisok segítségével, Önnel egyeztetve kivitelezzük.
- Általunk kialakított, állandó, stabil terjesztői gárdával dolgozunk rendezett jogviszonyokkal, kizárólag felnőtt terjesztőkkel. Terjesztőink a lakóhelyükön vagy ahhoz közeli területeken dolgoznak így kiválóan ismerik a helyi viszonyokat, lakatlan házakat, új beköltözőket.  
- Logisztikai hálózatunk, raktárkapacitásunk megnyugtató, sérülés-, elkallódásmentes, gyors, pontos tárolást és szállítást eredményez.
- Országos hálózattal egy lépésben intézheti a teljes Magyarországi terjesztést.
- Több típusú ellenőrzési rendszert dolgoztunk ki, így Ön is szemmel tarthat minket.
- 1996 óta rengeteg cég bízott szolgáltatásunkban sokan azóta is vagy sok éve, velünk dolgoznak.
- Évente 6 millió szórólap bizonyítja hatékonyságunk.

Terjesztés előkészítés
Megbízása esetén személyesen megbeszéljük, hogy Önnek mi a célja a szórólappal, a terjesztéssel? Milyen területet szeretne megcélozni? Adatbázisunk segítségével folyamatosan frissített területfelméréssel rendelkezünk a postaládák számáról, így körzetekre bontva információt nyújtunk az optimális terület meghatározásához és elkészítjük a terjesztési tervet.

Szállítás, raktározás
Logisztikai hálózatunknak és raktár kapacitásunknak köszönhetően igény esetén gondoskodunk a nyomdából vagy az Ön raktárából történő elszállításról és a néhány napos raktározásról is.


Terjesztés
Általunk kialakított, állandó, stabil terjesztői gárdával dolgozunk. Rendezett jogviszonyokkal, kizárólag felnőtt terjesztőkkel. Terjesztőink a lakóhelyükön vagy ahhoz közeli területeken dolgoznak így kiválóan ismerik a helyi viszonyokat, lakatlan házakat, új beköltözőket. Hatékonyságukat ez is növeli. Munkájukat az általunk kiadott terjesztési terv alapján végzik, ami azt jelenti, hogy minden nap pontosan tudjuk, hogy hol terjesztik megrendelőink kiadványait.

Ellenőrzés
Cégünk rendszeres időszakonként mindig más-más területen, szúrópróbaszerű, reprezentatív ellenőrzéseket hajt végre. Szervezeti felépítésünkből adódóan a terjesztői és ellenőrzői csapat kér független és különálló egységet alkot így a visszaélések kizárhatóak. Az ellenőrzésekről jegyzőkönyvet készítünk, amit igény esetén hozzáférhető megrendelőinknek.

A terjesztési határidőt követően 24 órán belül a megrendelőnek lehetősége van közös ellenőrzést kérni. Az ellenőrzés címeit ebben az esetben közösen - cégünk ellenőre és a megbízó egy képviselője – választja ki.   

Reklamációkezelés
Minden terjesztő cég azt mondja, hogy a terjesztése 90% felett van. Mivel több száz terjesztővel dolgozunk a hiba 100%-os kizárása lehetetlen, de minden reális hibalehetőséget igyekszünk kiszűrni. Az olyan problémákra - mint bezárt ház, gyűjtőládák kihelyezése, kicsi postaláda, „nem kérünk szórólapot” matrica - igyekszünk megoldást találni.
Minden kézbesítési folyamatot tapasztalt ellenőrök felügyelnek. Az ellenőrzésről készült jegyzőkönyvek minden ügyfél számára hozzáférhetőek. De igény esetén lehetőség van közös ellenőrzésre is.
Stúdiónk minden terjesztés esetén garanciát vállal az elvégzett munkáért. Irányelvünk, hogy minden felmerülő problémát kivizsgálunk és írásos formában jelzünk vissza a vizsgálat eredményéről. Amennyiben a kifogás terjesztési hiányosságra (a kért területen nem kapott valaki szórólapot) vonatkozik, cégünk saját költségén ellenőrzést végez az adott címen és környékén. Az ellenőrzésről készült jegyzőkönyvet a megrendelő részére átadjuk és ha az valóban hibát mutat, akkor megtaláljuk a megnyugtató kompenzációt, hogy a megrendelő marketing akciója a legkisebb károsodást szenvedjen.  

Kompenzáció terjesztési hiba esetén
Természetesen, ha cégünk bizonyíthatóan terjesztési hibát vétett, akkor a hiba nagyságától és jellegétől függően árengedményt adunk a vállalkozási díjból.

EGYÉB KREATÍV TERJESZTÉSI MÓDOK:
o    Autók szélvédőjén történő szórólap elhelyezés
Ez a módszer a szórólapterjesztés módszerei közül egyre inkább kedvelt, és nem csak az autósoknak szánt termékeket, szolgáltatásokat kínáló reklámanyag esetén.
o    Termékminták
Kapott Ön már ingyenes termékmintát? Kipróbálta? Na ugye! Társaságunk a kiváló minőségű termékek széleskörű megismertetéséhez lehetőséget nyújt prospektussal vagy akár anélkül egyedi termékminták terjesztésére.
o    Kilincsakasztó, kopogtató
Egyedi formájú, eltérő üzenethordozó, melyet közvetlenül a bejárati ajtó kilincsére akasztunk, így kikerülhetetlen. Kevés információ elhelyezésére, interaktivitást igénylő termékek esetén jó választás.
o    Memo
Rövid, könnyen megjegyezhető üzeneteket helyezhetünk el így ajtókon, autók szélvédőjén. Mint egy jegyzet, amit egy ismerős hagyott az ajtón.
o    Flexonnyomott műanyag tasak
A reklámozó cég arculatára igazított műanyag tasak és a benne elhelyezett reklámanyag a bejárati ajtó kilincsére helyezve egyedi megjelenést nyújt és egyben az „ajándékot kaptam” pozitív érzést kelti.


Dream on paper! - Álmodj papíron!

© 2012 Creatív Color Stúdió Kft. Minden jog fenntartva! | Készítette: City Media Group CMG Kft.